Vernon
25 augustus 2013 - Vernon, Canada
Gisteren aangekomen in Vernon na 200 km te hebben gereden.
We zitten op een prachtig RV park Cedar Falls Campground. Liesbeth had deze camping gevonden op Internet. Helaas kon onze routeplanner de straat niet vinden… .maar Willie zijn geleende routeplanner gaf de straat wel weer!!!
Het is een mooie camping met veel bomen erop. We zijn nadat we geinstalleerd zijn direct een een wandeltocht begonnen die 7 km was. Een prachtige tocht langs een beek met waterval.
Het weer is hier goed, 25 graden en bewolkt.
Vandaag naar het centrum van Vernon geweest. Er zijn prachtige muurschilderingen te bewonderen. Wel 25 stuks die de historie, cultuur en folklore laten zien wat Vernon gemaakt heeft tot vandaag de dag.
We gaan vandaak ook nog naar het Okanagan lake, zwemmen:-)
De zon schijnt het is warm.
We blijven hier waarschijnlijk nog 2 nachten en slaan de tussenshop Kamloops over.
Het weer is hier goed, 25 graden en bewolkt.
We gaan vandaak ook nog naar het Okanagan lake, zwemmen:-)
De zon schijnt het is warm.

Eindelijk dan een reactie van mij ,hopelijk gaat het nu goed
je laatste E Mail net gelezen,wat een pracht allemaal,om dat mee te maken,geniet er maar lekker van
Opa de vries
jullie mailtje net gelzen,ik geniet er haast net zo van als jullie
wat een pracht allemaal om dit mee te maken je foto,s
en het filmpje goed bekeken
Geniet maar lekker Pa