Nelson
21 augustus 2013 - Nelson, Canada
Vanmorgen vroeg vertrokken richting Nelson. We passeerden de Pacific Ocean tijdsgrens, we kregen er weer 1 uur bij:-)
Dit was wel een prachtige route!!!
Met een ferry het Kootenay lake overgestoken. De reis duurde een half uur, de langste gratis veertocht in Britisch Columbia.Hoge bergtoppen en donkere wouden die tot bijna in het water groeien vormen het decor van de overtocht. Onze battery was leeg en een camping met elektriciteit was noodzakelijk. De camping met een warme douche zonder elektriciteit in het Kootenay Creek Provincial park die we op het oog hadden hebben we laten liggen…… jammer.
Een goedkope camping even buiten Nelson gevonden MET electriciteit, water, Internet maar geen douches:(
Het is overigens wel een genot om zomaar warm water te hebben, elektrisch koffie te kunnen zetten.
Liesbeth gaat nu voor de campgrounds met electricity:-)
Morgenochtend nog even Nelson in en dan richting Nakusp, waar we toch wel 2 of 3 nachten willen staan.
We zijn nu wel goed aan het nadenken over de door ons uitgestippelde route… .het wordt best lastig hoe we verder willen gaan in de nog 14 dagen die ons resteren.
Dit was wel een prachtige route!!!
Liesbeth gaat nu voor de campgrounds met electricity:-)

Heel veel groeten: Rikus en Ada.
Kunnen we in Kaslo met electricity kamperen??? Ik krijg helemaal niet in Kaslo via Internet campgrounds boven water...wel in Nakusp vandaar de keus van ons om voor camping naar Nakusp toe te gaan!